İçeriğe geç

Çikolata Sosunun Parlak Olması Için Ne Yapmalı

Çikolatanın parlak olması için ne yapmalı?

Çikolata esas olarak yoğun bir yöntem kullanılarak 45-50 dereceye kadar eritilir. Erime çikolatasının sıcaklığı 27-28 dereceye düşürülür. Bu işlemler sırasında, sıcaklık spatulasının kullanılmasıyla sürekli olarak caziptir. Çikolata 31-32 dereceye geri getirilir ve tapınak işlemi tamamlanır.

Çikolata sosu sıcakken mi dökülür soğukken mi?

Çikolata sosu sıcak mı? Çikolata sosunuzu pastanıza dökerseniz ve pastanız soğukken çikolata souz sıcaktır. Kremalı koltuklara dökerseniz, çikolata sosununuz soğuk olmalıdır. Aksi takdirde krem ​​şantınız erir ve hoş bir görünüm olmayacaktır.

Çikolata sosunu ne koyulaştırır?

Geleneksel ev yapımı çikolata sosu tarifleri mısır şurubu ve mısır şurubuna ihtiyaç duyar. Her ikisi de çikolata sosunu koyulaştırır. 15 Ocak 2023, ev yapımı çikolata sosu tarifleri mısır şurubu ve mısır şurubu gerektirir. Her ikisi de çikolata sosu.

Çikolata sosu muhallebinin üstüne sıcak mı dökülür soğuk mu?

İlk ısı çıktıktan sonra bitmiş çikolata sosunu puding üzerine dökelim.

Benmari usulü eritilen çikolata nasıl akışkan olur?

Suyu pişirmek yerine, hafif ılık su ile çikolata yavaşça erir ve çikolatanın yapısının kötüleşmesini önler. Çikolatayı eritmeden önce, kullanılan kaplar tamamen kuru ve temiz olmalıdır.

Sıcak çikolatanın üstüne ne konur?

Sıcak çikolatanızı camın içine dökün. Sıcak servis etmek için çikolata veya hatmi ekleyin. Afiyet olsun! 12 Ocak 2024

Çikolata soslu kekin sosu ne zaman dökülür?

Şişene kadar 180 derecelik bir fırında pişirin. Biraz soğumak için fırından çıkardığınız pastayı bekleyin. Yaklaşık 15 dakika bekledikten sonra, hazırladığınız çikolata sosuyla istediğiniz gibi dekore edebilirsiniz. Ev yapımı çikolata sosları servis etmeye hazır.

Çikolata sosu kaynatılır mı?

Hazırlık: 1 Sütü (2.5 su bardağı) bir tencereye dökün. Toz karışımını ekleyin. 2- Bir elle lanetle pişirin. Pişirmeye başladığında, fırını kesin ve karıştırarak 2-3 dakika pişirin.

Çikolata sosunun üstüne krem şanti konur mu?

Sos soğurken, 2 fincan süt ile 2 torba hazırlanır ve buzdolabında çıkarılır. Soğutma çikolata sosuna 2-3 yemek kaşığı hindistancevizi eklenir ve karışıktır. Dolaptan çıkarılan krem ​​şantiyeye dökülür.

Gerçek çikolata sos nasıl yapılır?

İhtiyacınız olan malzemeler: 150 gram koyu çikolata, 1 bardak süt, 2 yemek kaşığı şeker ve 1 çay kaşığı tereyağı. Bain Marie erimesine ilk. Ardından, karıştırmak için sütü ekleyin ve karıştırın. Şekeri ekleyin ve sosu pişirmeden sobayı alın.

Sosu koyulaştırırmak için ne yapmalı?

Bir fincan et suyu yapmak için klasik üç iki iki oranı kullanın: üç yemek kaşığı un, iki yemek kaşığı yağ ve bir bardak et suyu. 3. Uzun süre çok az yemek: Hatıra yavaş yavaş kararıyor. Eğer yeterince uzun pişirmezseniz, çok ince. 3. Çok küçük bir süre pişirin: Sos yavaşça kararır. Yani uzun süre yeterince yemek yapmazsanız, çok ince.

Çikolatalı sos cıvık olursa ne yapılır?

Tencerenizdeki tüm malzemeleri alın. Yemek pişene kadar karıştırın. Göz tutarlılık olduğunda kapatın. Sosunuzu kaba bulursanız, ayrı bir bardağa 1-2 çay kaşığı nişasta koyun, ona su ekleyin.

Çikolata sosu süt yerine su konulur mu?

Çikolata sosu tarifinin hilesi, en basit ve daha az maliyetli versiyon için çikolata ve krem ​​kullanmayabilir. Süt yerine suyu da tercih edebilirsiniz.

Islak kekin üzerine çikolata sosu sıcak mı dökülür soğuk mu?

Sosunuz ve pastanız soğukken, pastanız sosu çekmez ve ıslanmaz. Bu nedenle, sos döküldüğünde, kekin ilk sıcaklığı ortaya çıktı ve sos sıcak olmalıdır.

Pişmiş çikolata sosu nasıl saklanır?

Sıcak sosu doğrudan dondurucuya koyarsanız, sosun yapısını ve tadını bozabilirsiniz. Sosu bir hava kapalı kapta veya bir buzdolabı torbasında saklayabilirsiniz.

Çikolatanın erimemesi için ne yapılmalı?

Çikolataları hava geçirmez kaplarda tutmak önemlidir. Oda sıcaklığında uzun vadeli depolama: yüksek sıcaklıklarda çikolata arzusu erime riskini artırır ve zevkini rahatsız eder. Çikolatanın oda sıcaklığında uzun vadeli depolanmasını önlemek gerekir.

Çikolatanın rengi neden değişir?

Çikolatanın beyaz olmasının nedeni, ısı değişikliklerine maruz kalmasıdır. Çikolatadaki kakao yağı sıcak olduğunda, soğukta iyileşir. Bu şekilde, kakao yağı tül perdesi gibi bir doku kazanır. Beyaz çikolata yenebilir, sadece bu durum yemeğin zevkini biraz azaltır.

Çikolatanın kıtır olması için ne yapmalı?

Çikolata cazibesinin amacı, içerdiği kakao yağını kristalize etmektir. Bu işlem çikolatanızı işleme hazırlamak için önemlidir. Sıcaklık sırasında, çikolatadaki kakao yağı kararlı bir kristal şekline sahiptir. Bu, parlaklık ve sert çıtır mükemmel bir son ürünü garanti eder.

Evde çikolata nasıl temperlenir?

Kasenin tabanı sadece buhar sıcaklığı ile suya dokunmamalıdır. Mutfak termometresi ile daha garantili sonuçlar alacaksınız. Eritilmiş çikolatanın sıcaklığı 40-43 ° C olmalıdır. Sonra kaseyi sobadan çıkarın. Kalan çikolataları ekleyin ve eritmek için karıştırın. 26-28 ° C’ye kadar soğutun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

şişli escort megapari-tr.com
Sitemap
casibomoddenjustin tvkaçak maç izleoyun forumutaraftarium24aksiyon filmleri